Montering

Förutom att lackera och förädla din produkt, tar vi vid behov även hand om processen från produktion till montage. Att ha allt under samma tak ger stora vinster i form av kortare ledtider och minskade kostnader för bl.a. frakt. Vår monteringsavdelning knyter ihop säcken genom noggrann sammanfogning, och tack vare överblick över hela produktionskedjan har vi den kunskap som krävs för att leverera en handpress eller limning med högsta möjliga vidhäftning som resultat. Allt i enlighet med kundens önskemål.

Monteringen brukar sägas vara kronan på verket. Vi har levererat färdigmonterade produkter åt många nöjda kunder, bl.a. en högteknologisk låsmodul till välrenommerade Rimgard. Låsmodulen förhindrar effektivt stölder av aluminiumfälgar till bilar, och kan motstå dragkrafter på över två ton. Detta ställde höga krav på vår produktionsprocess, och vi är stolta över att vår verksamhet når upp till så hög standard.

För att en produkt ska monteras korrekt krävs rätt kompetens och rätt förutsättningar. Vi har stor erfarenhet av avancerad montering, och vet vad som krävs för att utföra den komplexa kedja av bearbetning som ligger bakom en korrekt och slitstark montering. Fästelement är en extra viktig del av arbetet, för att konstruktionen ska sitta ordentligt ihop måste skruvar och gängor placeras på rätt ställe på rätt sätt. Kunskap och förståelse för materialen som används är av stor vikt, på så sätt kan en felaktigt konstruerad bult eller skadad detalj upptäckas innan det är för sent. Kort och gott, så har vi resurserna att utföra olika typer av montering. Och det faktum att arbetet sker på samma plats som tillverkningen, gör att du som kund slipper onödiga mellanhänder.

Vill du veta mer om montering?