Tampongtryck snusdosor

Märkning

Vi erbjuder en av marknadens mest etablerade trycktekniker för att ge våra kunder en snygg, modern och tålig märkning på sin produkt – tampongtryck. Med hjälp av en elastisk silikontampong överförs färg från en kliché till produkten som ska märkas. Tack vare tampongens formbarhet kan den trycka effektivt på de flesta former såsom runda, konkava, nedsänkta eller skrovliga ytor. Oavsett vad din produkt består av för material får du en snygg och tålig märkning med mycket gott resultat, vi trycker på plast, metall, glas, lackerade ytor och trä. Möjligheterna är nästintill oändliga.

Motivet kan tryckas i en eller flera färger och är vid större serier ett prisvärt alternativ. Profilera din produkt genom att trycka företagets logga, eller märk din vara med information som är viktig för dess användning. Utbudet av tryckfärger utvecklas ständigt, vi har färger med stor värmetålighet, hög nötningsbeständighet samt extra slitstark vidhäftningsförmåga. I vår moderna anläggning hittar du flerfärgsmaskiner, högteknologiska CNC-styrda tryckmaskiner, och utrustning inom andra tryckmetoder som vi med erfaren hand anpassar för din verksamhet.

Med oss får du en partner som ger mervärden i form av kvalitet, leveranssäkerhet och effektivitet. Och med en produktion som har de absolut bästa förutsättningarna för formgivning och kapacitet, kan vi snabbt och effektivt ta fram en helhetslösning inom produktmärkning för din verksamhet. Ta gärna kontakt med oss för mer information om vad vi kan göra för dig.

Vill du veta mer om märkning?