Tampotrycksmaskin

Våra tjänster

Vår affärsidé är att tillhandahålla flexibla lackeringslösningar till konkurrenskraftiga priser. Med oss får du avancerad funktionell och dekorativ ytbehandling, dessutom till korta ledtider och trygg leveranssäkerhet. Vår styrka är helhetsåtagandet med all produktion under samma tak; från ledande lack som jordar minimala elektronikdetaljer, till färglackering av större konstruktioner som vitvaror från Electrolux.

Lackering

Vi är experter på våtlackering med vatten- och lösnings-baserade färger. Lackar allt från plast till alla varianter av metall. Även softlack.

Ledande lacker

Hos oss får du ledande lackering utifrån det behov som det aktuella projektet kräver. Vi har kapacitet att ta oss an såväl små som stora serier, och med starka resurser och korta ledtider har vi möjlighet att tillhandahålla flexibla lackeringslösningar för våra kunder.

Speciallackering

Vi erbjuder ett komplett sortiment av olika ledande och skärmande lack med garanterarat förstklassig färgexakthet och funktion.

Begagnad TampotrycksmaskinBegagnad Tampotrycksmaskin

Märkning

Vi erbjuder marknadens mest etablerade trycktekniker för att ge våra kunder en snygg, modern och tålig märkning på sin produkt. 

Fräsning

Vi har högteknologiska CNC-fräsar som precist och effektivt fräser i plast, med kapacitet att ta fram komplexa mönster och asymmetriska former

Montering

Förutom att lackera och förädla din produkt, tar vi vid behov även hand om processen från produktion till montage.