Fräsning

Fräsning är en skärande bearbetningsmetod som används för framtagning av t.ex. prototyper i allt från lättbearbetade syntetiska material till mer höghållfasta plastsorter. Vi har högteknologiska CNC-fräsar som precist och effektivt fräser i plast, och som har kapacitet att ta fram komplexa mönster och asymmetriska former. Fräsarnas datoriserade system tillåter oss att snabbt konfigurera vilken artikel som ska bearbetas.

Vi kan hjälpa dig att i ett tidigt skede ta fram en formriktig, funktionell prototyp till din verksamhet. Med oss får du en öppen dialog där vi lotsar dig genom hela tillverkningsprocessen, samtidigt som du får förstklassig konstruktions- och produktkritik som optimerar funktion och design. Exempelvis kan fräsning användas för maskering på din produkt, för att få raka och fina kanter eller för att ta fram specialtexturer.

Idag har den moderna tekniken vidgat möjligheterna för vad en fräsmaskin kan åstadkomma, och numera finns det många olika typer av bearbetning för att producera detaljer med hög precision. Vi levererar smarta fräsningslösningar som kan komplettera våra andra tjänster på ett utmärkt sätt. Tillsammans med en stor portion yrkesstolthet har vi en omfattande maskinanläggning som står till förfogande för såväl nya som återkommande kunder.

Vill du veta mer om fräsning?