Screentryck

Förbrukningsmaterial för screentryck

I över 35 år har vi jobbat med omspänning och nytillverkning av screenramar. Med vårt andra bolag ACP Coated Screens Scandinavia AB har vi etablerat oss som det mest specialiserade företaget på screenramar i Sverige. I vårt lager har vi allt förbrukningsmaterial du behöver till ditt screentryck. Och vi kan skapa specialanpassade lösningar helt efter er tryckverksamhet.

Blandar tryckfärdig färg för screentryck

Syftet med vår verksamhet är att underlätta för dig under hela din tryckprocess, så att du kan fokusera på din verksamhet. Därför får du en tryckfärdig färg som du kan hälla direkt i maskinen. Det är vi ensamma om på marknaden. Oavsett produktion, material och önskat resultat så hjälper vi dig att ta fram rätt nyans för rätt tryckdetalj, med allt ifrån standardblandningar till unika kombinationer, oavsett vilken typ av färgskala ni använder. Tack vare att vi blandar färgerna själva kan vi anpassa mängden färg i en behållare så att du får exakt den mängd och nyans du behöver – från 35 g till en lastbil.

Ramspänning på beställning

Behöver du en specialgjord tryckduk i polyester, nylon eller metall? Vill du ha hjälp med omspänning av en aluminiumram? Vet du kanske inte vad du behöver? Inga problem. Vi hjälper dig ta fram rätt ram för ditt screentryck. I kombination med ett stort utbud av emulsioner och kapillärfilm, samt ett nära samarbete med ledande leverantörer så som Saati, Bopp och Foteco, kan vi leverera en lösning helt efter dina behov.

Nytillverkning av screentrycksramar

Vi tillverkar screentrycksramar i båda trä och aluminium. Valet av ram beror på verksamhet och behov. En träram funkar fint för handtryck, och kan även vara ett bra alternativ vid engångsjobb och mindre tryckvolymer. Aluminiumramar håller mycket längre än screentrycksramar gjorda av trä. De används ofta för större format, samt vid industriellt bruk som kräver högre stabilitet och dukspänning. Aluminiumramar är även att föredra när man vill återvinna screentrycksramen genom omspänning.

Screentrycksram i trä
28mm x 40mm
21mm x 27mm

Screentrycksram i aluminium
20mm x 20mm
30mm x 30mm
40mm x 40mm
40mm x 60mm

Förpreparerade ramar

Vi har under många år producerat förpreparerade ramar i trä och aluminium. Tryckramarna levereras färdigspända med duk och beskiktade med emulsion/kapillärfilm. Alla screentrycksramar förpackas i ljustålig plast för leverans. Vi kan även leverera dem direkt till er verksamhet.

Beställning:
order@acpsystems.se

Frågor:
kontakt@acpsystems.se
+46 (0)33-22 21 60